26 Şubat 2008 Salı

UZUN BİR ARADAN SONRA ÖCCE

EVEEEEET UZUUUUUUNCA BİR ARADAN SONRA BİR TABAK ÖCCE İLE GELDİM ARANIZA .İŞLERİMİN YOĞUNLUĞU NEDENİYLE UZUN ZAMANDIR DAYIMI ZİYARET EDEMEMİŞTİM. BUGÜN PLANLARDA BİR DEĞİŞİKLİK YAPTIM Kİ DAYIMI ZİYARET EDEBİLMEK İÇİN.
İNŞALLAH BENİ VE GETİRDİKLERİMİ KABUL EDER.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir tabak occenin kırk yıl hatırı var yanımızda. Ne demek kabul eder mi...
Hoş geldin safalar getirdin.

Unknown dedi ki...

yaşasııın bak artık adına tıklayınca direk sitene girebiliyorum.inşallah sende bir cbox alırsında hergün ziyaret ederken selamlaşırız.

HUYLU dedi ki...

Elinize sağlık çok güzel olmuş. Ancak tamda çay içerken siteyi bi ziyaret edeyim dedim ki birde baktım ÖCCE...! Yani şimdi bu reva mı tamda çay elimdeyken bugün yapılmış tandır ekmeği içine iki dal maydonozla birlikte dürüm yapılıp gelse ne güzel olurdu. Ahhh bu durup durup turna misali gözden vurmalarınız yokmu. Yinede ALLAH razı olsun yiyenlere de afiyet olsun. Hanımda selam söylüyor yarın yapmazmıyım deyip hayıflanmaya başladık bile. Çok oldu yapmayalı diyor. Açıkçası unutmuştuk.

Adsız dedi ki...

iyi geceler arkadaşıma.:)www.mabett.com

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar, ya bizdede Kilis de bu öccedir, hos yeni adi mücver olarak gecer ama bizde eskilerde öcce der, harika olur baharda, sizde öcce ile baharin müjdecisi oldunuz, selamlar...

Videolarım

HABERLER